Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Σαφάρι πτήσεων στη Δυτική Ελλάδα


Η ΑΕΦΙΠ διοργανώνει εκδρομή για πτήσεις στις όμορφες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας. Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί από τη Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου έως και τη Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010.

Η εκδρομή θα χαρακτηρίζεται από τα ακόλουθα:

- Θα υπάρχει μέγιστη ευελιξία: θα πηγαίνουμε να πετάμε στα σημεία με τις πλέον κατάλληλες καιρικές συνθήκες και πάντα ακολουθώντας τις συμβουλές των τοπικών πιλότων και εκπαιδευτών.
- Σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής θα μας συνοδεύει Ηπειρώτης πιλότος ο οποίος μέσω των διασυνδέσεων και εμπειριών του θα μας βοηθήσει να έχουμε ποιοτική και οικονομική διαμονή και φαγητό.
- Δεν θα γίνουν κρατήσεις για δωμάτια σε συγκεκριμένο τόπο. Ανάλογα με το που θα πετάμε θα μένουμε σε οικονομικά δωμάτια στη συγκεκριμένη περιοχή (η εποχή θα είναι τέτοια - Σεπτέμβρης - που δεν θα υπάρχει πρόβλημα εύρεσης δωματίων). Επίσης, όσοι θέλουν να μένουν σε σκηνές εννοείται ότι είναι ευπρόσδεκτοι!
- Δεν θα υπάρξει κάποιο λεωφορείο για τη μετακίνησή μας προς τη Δυτική Ελλάδα και τις περιοχές πτήσεων. Αντί αυτού οι συμμετέχοντες θα χρησιμοποιήσουν τα προσωπικά τους αυτοκίνητα αλλά θα υπάρξει συντονισμός ώστε αυτά να είναι όσο το δυνατό λιγότερα.


Ένα ενδεικτικό πρόγραμμα για την εκδρομή:

- Τετάρτη 8/9: Αναχώρηση στις 8:00 το πρωί από Αθήνα και το μεσημέρι πτήση στο Χανόπουλο Άρτας ή στο Βράχο Πρέβεζας
- Πέμπτη: Πτήση στη Παραμυθιά Θεσπρωτίας ή στον Αι-Λιά
- Παρασκευή: Πτήση στους Ασπράγγελους ή στο Μιτσικέλι Ιωαννίνων
- Σάββατο: Πτήση στη Κόνιτσα
- Κυριακή 12/9: Αναχώρηση στις 8:00 το πρωί για επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση στο Μουζάκι ή τον Ελληνόπυργο Καρδίτσας για πτήση

Το πρόγραμμα αυτό φυσικά θα αναπροσαρμόζεται συνεχώς κατά τη διάρκεια της εκδρομής ανάλογα με τις διαθέσεις του καιρού και με βάση τις συμβουλές των τοπικών πιλότων και εκπαιδευτών.


Προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι η κατοχή διπλώματος τουλάχιστον επιπέδου Πιλότου Λέσχης (ΠΛ). Κάθε πιλότος θα πετάει με απόλυτα δική του ευθύνη και μόνο όταν αυτός κρίνει ότι οι συνθήκες είναι κατάλληλες για το επίπεδό του.

Κόστος συμμετοχής : Μηδέν ευρώ (*)
(*) Στη λογική της εκδρομής είναι η μοιρασιά των εξόδων βενζίνης και διοδίων μεταξύ των ατόμων που θα βρίσκονται σε κάθε όχημα και φυσικά μεταξύ των ατόμων που θα μοιράζονται κάποιο δωμάτιο.

Προκειμένου να συμμετάσχει κάποιος αρκεί να στείλει ένα email το αργότερο μέχρι το τέλος καλοκαιριού (31 Αυγούστου) στο
lmitsis (at) netscape.net και να αναφέρει
- ονοματεπώνυμο συμμετέχοντα (ένα ή περισσότερα άτομα)
- την πόλη από την οποία θα ξεκινήσει για την εκδρομή
- αν μπορεί να διαθέσει το προσωπικό του αυτοκίνητο
- το κινητό του τηλέφωνο

Στη συνέχεια, μέσα στις 3 πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη το σωματείο μας θα επικοινωνήσει τηλεφωνικά με όλους όσους δήλωσαν συμμετοχή τόσο για την επιβεβαίωση της συμμετοχής τους όσο και για τη κατανομή των συμμετεχόντων σε όσο το δυνατό λιγότερα αυτοκίνητα.

Μέχρι τότε……… καλό καλοκαίρι και καλές πτήσεις σε όλους!!!

3 σχόλια:

  1. 10 στα 10 μόνο και μόνο για τον τρόπο που πλάσαρες την εκδρομή στο sky.gr!!!. Όσο για την συμμετοχή μου ίσως είναι ακόμα λίγο νωρίς..

    vspili

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kalooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    petrosp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. GIANNHS APCO ΠΕΡΝΩ 4+1 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ 10 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑ 99% ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή