Τετάρτη, 14 Απριλίου 2010

Αγώνας Απόστασης Αλεξιπτώτου Πλαγιάς ΠΛ στον Κιθαιρώνα (22-24 Μαΐου 2010)


Η ΑΕΦΙΠ, με έγκριση της ΕΛ.Α.Ο., διοργανώνει αγώνα απόστασης Αλεξιπτώτου Πλαγιάς για το 2010 (δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο πιλότοι με δίπλωμα ΠΛ) και προσκαλεί όλα τα σωματεία να λάβουν μέρος σε αυτόν. Ο αγώνας θα διαρκέσει από το Σάββατο 22 Μαΐου έως και τη Δευτέρα 24 Μαΐου 2010 (τριήμερο Αγίου Πνεύματος) και θα πραγματοποιηθεί στις Πλαταιές.


Η συμμετοχή του κάθε αθλητή ανέρχεται στο ποσό των 30€.

Στη συμμετοχή περιλαμβάνονται μεταφορές, περισυλλογή, πρόχειρο γεύμα, πακέτο αθλητή (χάρτες, μπλουζάκι κτλ.) και συμμετοχή σε εναλλακτικές δραστηριότητες της διοργάνωσης σε περίπτωση που δεν είναι κατάλληλος ο καιρός (πχ. μπάνιο στον Άγιο Βασίλη ή Καλαμάκι).

Οι πιλότοι που θέλουν να πετάξουν εκτός αγώνα θα μπορούν να έχουν όλες τις παροχές των συμμετεχόντων (μεταφορές, περισυλλογή, πρόχειρο γεύμα, κτλ), με την ολοκλήρωση της συμμετοχής τους στη Γραμματεία.

Στα πλαίσια του αγώνα θα πραγματοποιηθεί επίσης δίωρο σεμινάριο με θέμα «Εισαγωγή στους αγώνες απόστασης αλεξιπτώτου πλαγιάς» τη Κυριακή 23 Μαΐου (9:00-11:00) στο παλαιό δημαρχείο των Πλαταιών. Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι ελεύθερη για όλους και εισηγητής θα είναι ο Βαγγέλης Σταμέλος.Ακολουθούν σχετικές πληροφορίες για τον αγώνα.


Κέντρο του αγώνα θα είναι το κτήριο του Δήμου Πλαταιών στην είσοδο του Χωριού. Που είναι οι Πλαταιές δεν χρειάζεται στίγμα, όλοι ξέρουμε τις Αρχαίες Πλαταιές.


Διευθυντής Αγώνα: Βλασόπουλος Διονύσιος.


Οι εγγραφές των αθλητών θα γίνουν την ημέρα του αγώνα. Για περισσότερες πληροφορίες και για τη συμμετοχή στον αγώνα παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε στο email : sw8jvw@gmail.com


Καταλύματα: Ξενοδοχεία στις Πλαταιές και στη Θήβα.


Για περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα θα ακολουθήσει ενημερωτικό δελτίο.

1 σχόλιο:

  1. Μια αλλαγή στο πρόγραμμα:
    Κέντρο του αγώνα θα είναι το παλαιό Δημαρχείο των Πλαταιών στο κέντρο του χωριού (αντί για το κτήριο του Δήμου Πλαταιών στην είσοδο του χωριού).
    Οι εγγραφές των αθλητών θα πραγματοποιηθούν στο κέντρο του αγώνα το Σάββατο 22 Μαΐου μεταξύ 9:00-11:00.

    ΑπάντησηΔιαγραφή