Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Πρόσκληση για καθαρισμό της προσγείωσης Πλαταιών


Μια και η άνοιξη είναι πλέον προ των πυλών είναι καιρός να προετοιμάσουμε τη προσγείωση των Πλαταιών για τις... προσγειώσεις μας!

Η ΑΕΦΙΠ καλεί λοιπόν όλους τους πιλότους που πετάνε στον Κιθαιρώνα σε συγκέντρωση στη προσγείωση των Πλαταιών τη Κυριακή 7 Μαρτίου 2010 στις 9:00 το πρωί για να κάνουμε κάποιες απαραίτητες εργασίες:
- καθαρισμός χωραφιού απο αγκάθια, χόρτα
- απομάκρυνση πετρών (petring)
- μάζεμα σκουπιδιών απο τη βόρεια πλευρά του χωραφιού

Τα αναγκαία εργαλεία (χορτοκοπτικά, καρότσια, τσάπες, τσουγκράνες, γάντια, σακούλες κλπ.) θα υπάρχουν διαθέσιμα στο χώρο της προσγείωσης με φροντίδα του σωματείου. Δεν χρειάζεται να φέρετε κάτι άλλο εκτός απο την όρεξή σας για δουλειά!

Εαν ο καιρός προβλέπεται ακατάλληλος για τη πραγματοποίηση των εργασιών εκείνη τη μέρα θα βγει ανακοίνωση αναβολής μέχρι τη Παρασκευή 5 Μαρτίου στις 14:00 το αργότερο.

Σας περιμένουμε όλους!

Το ΔΣ της ΑΕΦΙΠ


3 σχόλια:

  1. Λόγω της πρόβλεψης για βροχή τη Κυριακή, η συγκέντρωση για τον καθαρισμό της προσγείωσης αναβάλλεται για μια βδομάδα μετά (Κυριακή 14 Μαρτίου, 9:00 το πρωί).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...και γι' αυτή τη Κυριακή προβλέπεται βροχή στις Πλαταιές οπότε η συγκέντρωση για τον καθαρισμό της προσγείωσης αναβάλλεται για 2 βδομάδες μετά (Κυριακή 28 Μαρτίου, 9:00 το πρωί).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...όσοι λοιπόν δεν έχουν φύγει για τετραήμερο και θέλουν να βοηθήσουν, ας έρθουν στη προσγείωση των Πλαταιών τη Κυριακή 28 Μαρτίου στις 9:00 το πρωί. Ο καιρός αυτή τη φορά θα είναι κατάλληλος για τις εργασίες που χρειάζεται να κάνουμε για να βελτιώσουμε τη προσγείωσή μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή